Petitie – vaste lokatie voor feesttent Heinenoord
13 maart

Petitie – vaste lokatie voor feesttent Heinenoord

In het afgelopen jaar hebben we de laatste evenementen op het parkeerterrein tegenover de Tienvoet kunnen houden. Vol trots kunnen we hier met zijn allen op terug kijken! Dankzij de vele vrijwilligers, sponsoren, leden en bezoekers hebben we geweldig mooie evenementen kunnen organiseren in de tent. Dit hopen we ook de komende jaren weer te kunnen doen.

Ondertussen zijn de bouwwerkzaamheden tegenover de Tienvoet gestart. Het uitwijken naar een andere plek is op dit moment niet mogelijk. Achter de schermen zijn wij druk bezig om bij Gemeente Hoeksche Waard het belang van een evenemententerrein duidelijk te krijgen. Er zijn plannen om de volkstuinen en vrachtwagenparkeerplaats te verplaatsen. Hierdoor is bij ons het idee ontstaan om het asfalt bij de huidige vrachtwagenparkeerplaats in te richten als evenemententerrein. U kunt ons helpen!

Teken de petitie HIER

En help ons mee om het belang duidelijk te maken bij Gemeente Hoeksche Waard. Met de handtekeningen willen we het gesprek verder voeren en concreter te maken!

https://petities.nl/petitions/geef-de-feesttent-van-heinenoord-een-lokatie?locale=nl