Speed-date Hoeksche Waard in de Heinenoordse feesttent

Welkom op de pagina met meer informatie over de speed-date. Op dinsdag 28 april wordt de eerste editie gehouden in de feesttent van Heinenoord. Deze avond is voor alle singels uit de Hoeksche waard en alleen toegankelijk voor deelnemers die zie zich vooraf via het onderstaande formulier hebben aangemeld. Kortom: fans, toeschouwers, supporters, familie, etc zijn niet welkom in de tent tijdens de speed-date.

Hoe werkt zo’n speed-date nou eigenlijk? Nou dat is eigenlijk vrij simpel en laagdrempelig. Via het onderstaande formulier kan een ieder die deel wilt nemen zichzelf aanmelden. We horen graag hoe je heet, met welk mailadres je te bereiken bent, wat je leeftijd en geslacht is. Daarnaast willen we ook weten wat voor match je zoekt. Op basis van deze gegevens worden tafels ingedeeld. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten en krijg je uitleg over de avond. Daarnaast ontvang je een match kaart en twee consumptiemunten. Alle dames krijgen een vaste plaats toegewezen en de mannen zullen vervolgens om de 4 a 5 minuten een stoel doorschuiven. Zo krijg je dus alle dames en vrouwen uit jouw categorie te zien en te spreken.

Zodra de bel klinkt voor de volgende ronde, kan je op de match kaart aangeven of je het een leuke match vond. Dit doe je na elke gesprek, wel belangrijk dus om goed de naam te onthouden en op te schrijven. Aan het eind van de avond worden alle kaarten terug genomen. In de dagen na afloop van de speed-date gaat de organisatie kijken of er matches zijn. Dit wil zeggen, dat zowel jij als de ander heeft aangegeven dat het een leuke match was. Zodra alle match kaarten naast elkaar zijn gelegd, ontvang je per mail of er een match uit is gekomen. Indien dit het geval is, dan krijg je zijn/haar e-mail adres. Het is uiteraard aan jullie zelf om contact op te nemen en te kijken of er een tweede date gepland kan worden.

Wil je deelnemen aan de speed-date? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Na betaling van €15,- is je inschrijving definitief en kan je deelnemen. Mocht blijken dat er in jouw leeftijdscategorie geen of te weinig aanmeldingen zijn, dan krijg je uiteraard je geld terug.