Koningdag nieuwe stijl, 2024
7 oktober

Koningdag nieuwe stijl, 2024

Het aantal evenement dat door de Oranjevereniging georganiseerd wordt is enorm. Dit alles doen we allemaal vrijwillig in onze vrije tijd. Om het balans goed te houden, gaan we vanaf 2024 van start met een nieuwe stijl.

Waar wij voor zorgen?

Als bestuur zorgen wij dat de basis er is: locatie, horeca, vergunning, verzekering, etc. Hierdoor is er in ieder geval een Koningsdag. Kortom: wij regelen de nacht van Oranje en een feestlocatie. De overige invulling is aan jullie! De reden dat we hiervoor kiezen is, omdat we ondertussen een behoorlijk evenementen agenda hebben. Het is voor ons als bestuur onmogelijk dit allemaal naast ons betaalde werk te doen.

Weet je wat hier zo tof aan is? Jij bepaald wat het programma wordt!

Waar we jullie voor nodig hebben?

Voor Koningsdag 2024 zijn we ook opzoek naar mensen die onderdelen willen organiseren. Dit mogen bestaande onderdelen zijn, maar ook nieuwe. Je bent dus helemaal vrij om invulling te geven aan het programma. Als organisatie van het onderdeel ben jij hier verantwoordelijk voor. Je maakt een voorstel en een overzicht van wat je aan budget nodig hebt en legt dit voor aan het bestuur. Een paar voorbeelden ter inspiratie:
– kinder spelen
– knutselen
– zeskamp
– karaoke
– sterkste Heinenoorder
– wipe-out
– dikke bandenrace
– talenten show
– pub quiz
– wijn/bier proeverij

Kom kennis maken en stel je vragen op woensdag 1 november!

Door met jullie onze krachten te bundelen, hopen we ook in 2024 weer een geweldige programma neer te zetten! Kom daarom op woensdag 1 november langs tussen 20:00 en 21:00 om kennis te maken, je vragen te stellen of misschien dat je al een voorstel hebt en dit voor wilt leggen. We zitten in de kantine van de Brandweerkazerne in Heinenoord.
Lukt het niet om langs te komen? Dan kan je ons ook mailen: nederlandenoranje@gmail.com