De Oranjevereniging kan niet zonder de steun van leden en sponsoren. De Oranjevereniging is van en voor iedereen. Steun de activiteiten door lid te worden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 10,00 per adres. 

Automatische incasso

Update 28 januari 2024: vanaf nu is het mogelijk om te kiezen voor automatische incasso. Indien u aangeeft hier gebruik van te willen maken, is de eerste betaling de bevestiging. Het daaropvolgende jaar wordt de contributie op 1 januari van uw rekening afgeschreven. U kunt ook voor ‘Nee’ kiezen. Dan wordt betaald u alleen de contributie voor het huidige jaar. Het volgende jaar moet u weer de betaling zelf handmatig uitvoeren via onze website.

Voor het stop zetten van automatische incasso kunt u terecht op de pagina Lidmaatschap opzeggen. Het opzeggen van uw lidmaatschap dient vóór 1 december van het jaar voorafgaande aan de opzegging. Als de opzegging na 1 december binnenkomt, zal de opzegging pas in het volgende jaar in behandeling worden genomen en dient u alsnog contributie te betalen.

Wilt u liever een (eenmalige) donatie doen?

Maak dan gebruik van het formulier hieronder. U kunt het bedrag bij ‘Eenmalige donatie’  veranderen in het door u gewenste bedrag.

Betalen € -