Heinenoord live 2015Heinenoord Live informatie

Op zaterdagavond 5 september 2015 vanaf 16:30 uur zal Heinenoord voor de tweede keer schudden op haar grondvesten door Heinenoord Live. Dan treden er op de ijsbaan verschillende bands op met roots in “de Noord”. Covers, feestnummers, blues en rock zullen elkaar afwisselen. Heinenoord Live is niet alleen voor en door Heinenoorders maar voor iedereen die zin heeft in goede muziek en een gemoedelijke sfeer. Entree is Gratis! 

Line up

De line up voor 2015 is bekend. Een aantal oude bekenden keert terug en er staan een paar nieuwe bands op het podium.  We starten met de veelbelovende jongens van Checkpoint Charlie gevolgd door Door Visser. Chasin Bleus en Motwat zorgen voor een perfecte match halverweg de avond. Daarna knalt P!nked op de ijsbaan gevolgd door the Beautifull Brillo band en Lucky Shot. Een gevarieerd programma dus.

Voor 2016 staan er ook alweer een aantal nieuwe bands in de rij. Dat beloofd dus ook al weer wat voor die versie. Maar eerst 2015!

Koek en Zopie

Ook aan het publiek is gedacht. Er is uitgebreide “Koek en Zopie” aanwezig! Het is voor personen onder de leeftijd van 18 jaar niet toegestaan om op het evenementen terrein of in de directe omgeving daarvan alcohol te nuttigen of in bezit te hebben. Munten te koop ad € 2,00 per stuk.

Parkeren

Alle Heinenoorders wordt gevraagd op de fiets of te voet naar dit evenement te komen. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze parkeren op de parkeerplaats bij Sporthal de Tienvoet en tegenover Sporthal de Tienvoet.