De lokatie van de feesttent is hier terug te vinden.

10:00 – 11:00 – Super (kater) ontbijt
Na het feest van de vorige avond, is er natuurlijk niks beters om mee te starten dan een Super (kater) ontbijt. Dit ontbijt organiseren wij samen met Buurtsuper Nelemans. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom om mee te ontbijten. De kosten voor dit ontbijt zijn € 2,50 per ontbijt. U kunt kaartjes kopen bij de kassa van Buurtsuper Nelemans. Dit is mogelijk tot en met zaterdag 23 april.

Let op! Wees zuinig op uw kaartje, want dit is tevens u lotnummer voor de eerste ronde van ons befaamde Rad van Avontuur. Buurtsuper Nelemans heeft voor deze eerste ronde leuke prijzen ter beschikking gesteld.

10:30 – 11:30 uur – Clown Jopie
Traditiegetrouw komt clown Jopie samen met tante Angelique weer een spetterend optreden geven in onze gezellige feest tent. Zorg dat je er op tijd bij bent voor een mooi plekje.

Ook aan de (groot)ouders en verzorgers is gedacht! Terwijl de kinderen genieten van clown Jopie, kunnen de ‘grote’ mensen lekker nog even verder eten van ons ontbijt of genieten van een kopje koffie of thee met lekkers in ons Praethuis. Dit jaar is onze koffie nog lekkerder, omdat hij afkomstig is van Hoeksche Branders. Met trots kunnen we vermelden dat de koffie in Heinenoord gebrand is!

11:00 – 12:00 uur – Praethuis
Om gezellig bij te kletsen met alle dorpsgenoten, zullen wij ons Praethuis weer openen. Natuurlijk kan je bij de bar een lekker kopje koffie of thee kopen met een heerlijke oranjetompouce van Bakkerij Voordijk. Dit jaar hebben we lokaal gebrande koffie, namelijk van de Hoeksche Branders.

De hele dag door – Rad van avontuur
Natuurlijk draaien we de hele dag door aan ons Rad van Avontuur. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. Dus koop gerust een lootje als je één van onze loten verkopers voorbij ziet komen.

11:30 – 13:00 uur – Knutsel frutsel plein
Alle kinderen kunnen weer naar hartelust knutselen bij de knutselfrutsel tafels! Creaties van koetsjes tot aan kroontjes kunnen gemaakt worden. Deelname is gratis! Dit jaar gaan we met alle kinderen een groot vrijdheidsschilderij maken die we vervolgens gaan overhandigen aan gemeente Hoeksche Waard! Kom je ook jouw vrijheidstekening maken

12:00 – 23:00 uur Foodtruck festival
Na het succes van vorig jaar, konden de foodtrucks dit jaar niet ontbreken. Net als afgelopen jaar kunt u op het buiten terrein terecht voor een lekkere snack.

14:00 – 17:00 uur – Zeskamp
Ook dit jaar hebben we weer een spectaculaire zeskamp met een survivalbaan en diversen leuke spelletjes! Vanaf 10 uur kan je jouw team inschrijven bij de kassa in de tent. Daar liggen formulieren klaar. De inschrijving sluit om 13:30 uur. Ben je alleen en wil je toch meedoen? Kom dan naar de muntverkoop in de tent, dan proberen wij een groep te maken voor je! 

Om 14:00 uur begint de zeskamp en moeten alle teams zich buiten verzamelen! 
De groep die de meeste punten heeft behaald krijgt een prijsje. Deze wordt uitgereikt bij de prijsuitreiking van de tentquiz. Doe je mee?

14:00 – 17:00 uur – De alleskunner van Heinenoord
Na het succes van vorig jaar, waren we als bestuur overtuigd dat dit onderdeel niet mag ontbreken. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar de alleskunner van Heinenoord. Via WhatsApp ontvangt de teamleider opdrachten die ze als team uit mogen voeren. Om 17:00 sluit de telefoonlijn en gaat de jury de inzendingen bekijken, beoordelen en in beraard voor een winnaar.

Om 20:00 uur wordt de alleskunner van Heinenoord bekend gemaakt. Naast deze prachtige titel ontvangt het team ook € 50,- aan consumptiemunten. Wil je kans maken om die te winnen? Vorm dan een team en meld je aan via de website of op Koningsdag bij de muntverkoop in de tent. Deelname is gratis!

15:00 – 16:00 uur – Optreden koor Waanzingig
Waanzingig is een Hoeksche Waards koor dat de feesttent van Heinenoord in de middag op zijn kop gaat zetten. Ze zingen zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers die gegarandeerd mee gezongen kunnen worden. Het optreden is op het podium in de feesttent.

17:00 – 18:00 uur – Dressed up Karaoke
Droom je al jaren van je ontdekking als popster, zing je de tegels van de muur in je douche maar kun je de tekst niet onthouden, dan is dit je kans. Dit jaar geen talentenjacht, maar een echte Dressed up Karaoke. Lekker ongegeneerd meebrullen op Hollandse meezingers of uit je dak gaan met je favoriete nummer. Het kan allemaal tijdens Dressed up Karaoke. Daag je vrienden uit om mee te doen. Mee doen is gratis en onbetaalbaar. Meld je om 17:00 bij het podium met het nummer dat jij wilt zingen/playbacken.

19:00 – 20:00 uur – Kinderdisco
Om 19:00 uur trappen we af met DJ Piet. De kinderdisco is voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ouders zijn welkom om mee te doen. Zoals het gaat bij de kinderdisco ontbreken de dansbattles en stoelendans niet! Trek je dansschoenen aan en kom gezellig dansen. Om 20:00 uur stopt de kinderdisco en start de Hollandse meezingavond!

20:00 uur – Prijsuitreiking Zeskamp & De alleskunner van Heinenoord

20:00 – 23:00 uur – Hollandse avond met Hans van Katwijk
Ook dit jaar sluiten we Koningsdag feestelijk af met een gezellige Hollandse meezing avond. Een echte volkszanger, Hans van Katwijk, speelt alle bekende deuntjes. Als dat niet lekker als van ouds mee hossen wordt! Niet naar je buurman of buurvouw kijken, maar gewoon uit volle borst meezingen. Laat het oefenen onder de douche maar beginnen. Entree is gratis