Zeepkistenrace 2018

Op zaterdag 25 augustus gaan we aan de slag met de tweede editie van de Zeepkistenrace! Na het succes van 2017 vonden we dat hier wel een vervolg aan gegeven moest worden. Het idee van een zeepkistenrace is dat een ieder die wil een wagen mag maken om vervolgens een parcours af te leggen. Uiteraard zijn hier wel een aantal eisen aan verbonden, deze zijn in het reglement terug te vinden. Leden van Oranjevereniging Nederland en Oranje kunnen gratis deelnemen, overige deelnemers betalen €5,- per inschrijving. In verband met de veiligheid moeten we wel een aantal eisen stellen aan het voertuig. Deze worden voorafgaand aan de race gecontroleerd door een jury.

Inschrijven kan vooraf door het deelnemersformulier in te vullen. Deze kunt u HIER vinden. De ingevulde exemplaren kunt u mailen naar nederlandenoranje@gmail.com of op de dag zelf. Stuur in ieder geval een mail met de deelnemers, zodat wij u voorafgaand informatie toe kunnen sturen.

Restaurant ’t Land van Wale verzorgt de horeca. Om de dag nog gezelliger te maken organiseren zij een buurt barbecue waar je voor een kleine vergoeding aan kan schuiven. De kosten voor de barbecue zijn €12,50 per persoon. Aanmelden kan bij restaurant ’t Land van Wale of door een mail te sturen via het contactformulier dat u HIER kunt vinden.

Om het feest nog gezelliger te maken wordt er gezorgd voor muziek door een lokale DJ!

Check hier ons reglement!

Junior bestuur
Het evenement wordt medemogelijk gemaakt door een groep enthousiaste jongeren die helpen bij de voorbereidingen en uitvoering. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Of bij een van onze andere activiteiten een keer aan te sluiten? Let us know door HIER je gegevens in te vullen.

* Deelname aan het evenement is op eigen risico

 

The after movie 2017: