Algemene voorwaarden – U heeft de algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord alvorens u een toegangsticket koopt voor een speeddate evenement van AMAVI.

Organisatie – De speeddate avond wordt georganiseerd door Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ te Heinenoord.

Deelnemer – U kunt deelnemen aan een evenement indien u single bent en zich heeft aangemeld en betaald via de website. Daarnaast vragen wij van een deelnemer gepast gedrag richting overige deelnemers, vrijwilligers en de organisatie. U dient de leeftijdscategorie aan te vinken die bij uw leeftijd hoort. U bent pas deelnemer indien u aan al deze voorwaarden heeft voldaan. Voldoet u niet aan één van deze voorwaarden, heeft het bestuur van de Oranjevereniging het recht u te weigeren. Terugvordering van (gedeeltelijk) inschrijfgeld is niet mogelijk.

Betaling – Betaling geschiedt met IDEAL via de website. Bij de prijs inbegrepen zitten twee consumptiemunten en de begeleiding van de avond. De resterende consumpties voor eigen rekening.

Contact/klacht – De organisatie is per mail te bereiken voor vragen en klachten en streeft ernaar om u binnen 5 werkdagen te voorzien van een reactie. Indien dit niet lukt is dit uiterlijk 10 werkdagen. Ditzelfde geldt voor de uitslag na een evenement.

Match/privacy – De deelnemer is op de hoogte dat zijn/haar voornaam, achternaam en emailadres worden doorgegeven aan de persoon waar hij/zij een match mee heeft en gaat hiermee akkoord. Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ is niet verantwoordelijk voor/heeft geen invloed op het aantal matches of het verdere verloop van contact na de speed-date. Daarnaast handelt de organisatie volgens de wet op de privacy en zal uw gegevens niet doorgeven aan derden. Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ is niet verantwoordelijk voor de informatie die de deelnemer zelf mededeelt tijdens een speeddate.

Annuleren – Indien u na betaling annuleert is het niet meer mogelijk een terugbetaling te ontvangen. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Indien u te laat bent, is het mogelijk dat u pas tijdens de pauze deel kunt nemen en hierdoor dates mis loopt. Indien er minder dan 7 aanmeldingen zijn in uw categorie, dan is Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ genoodzaakt de speeddate van uw categorie te annuleren. U krijgt dit uiterlijk een werkdag van te voren te horen en ontvangt uw inschrijfgeld terug.

Aansprakelijkheid – Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ is niet aansprakelijk voor schade / diefstal / ongevallen voor, tijdens of na de speed-date Hoeksche Waard. Dit is tevens van toepassing op alle activiteiten die georganiseerd worden door Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’.