Vrijdag 26 april – Nacht van Oranje

20:30 – 00:30 uur  –  Voetbalkantine Dit jaar gaat DJ Goof Koningsdag feestelijk inluiden! De voetbalkantine van SV Heinenoord wordt omgetoverd tot een ware Oranjekroeg. Dit feestje wil je niet missen! Entree is gratis. Dit jaar maken we geen gebruik van munten. Je kunt bij de bar betalen met cash/pin.

 

Zaterdagdag 27 april – Koningsdag

10:15 – 10:30  –  Aubade
Entree voetbal
De kinderen hebben in samenwerking met de scholen het Wilhelmus geleerd. Kom gezellig naar de opening van Koningsdag! Neem het knutselwerk mee wat de kinderen hebben gemaakt op school.

10:15 – 11:30 uur  –  Koffie/thee met Oranje Tompoucen
Voetbalkantine

Er gaat niets boven de dag rustig starten met een heerlijk bakje koffie/thee en een oranje tompouce van Bakkerij Voordijk. Ook de oranjebitter mag hier niet in ontbreken, voor de toost op de Koning.

10:30 – 12:00 uur  –  Hollandse spelletjes (t/m 8 jaar)
Hoofdveld voetbal

Kom een gratis stempelkaart ophalen op het hoofdveld om mee te doen met de spelletjes. Na de spelletjes lever je de stempelkaart terug bij ons in, op het hoofdveld. Met een volle stempelkaart krijgen de kleintjes iets lekkers.

10:30 – 17:00 uur  –  Springkussens en stormbanen
Hoofdveld voetbal
De gehele dag staan er toffe springkussens en stormbanen voor groot en klein! Hier kunnen alle kinderen hun energie kwijt en helemaal los gaan.

12:00 – 16:00 uur  –  ’t Land van Wale
Entree voetbal

Restaurant ’t Land van Wale is aanwezig voor de lekkere trek. Ze zorgen voor heerlijke gerechten.

12:00 – 12:30 uur  –  Doorkomst Truckersrit
Dorpsstraat/Oosteinde

Dit jaar, voor de 30e keer, komt de truckersrit weer door ons dorp. Zwaaien jullie mee?

13:00 – 14:00 uur  –  Mooi maak sessie
Voor de voetbalkantine
Kom naar onze glitter & glamour tafel en schitter de hele middag. Ook voor onze stoere jongens is er natuurlijk iets leuks. De mooi maak sessie is helemaal gratis!

13:30 – 15:30 uur  –  Rondrijden in een brandweerauto
Parkeerplaats Joeno
Beleef een gratis rondrit in dé historische brandweerauto van Heinenoord. Bij jongerencentrum Joeno kan je instappen en wordt je weer afgezet na de ronde.

14:00 – 16:00 uur  –  Zeskamp
Hoofdveld voetbal
Ga jij de strijd aan tijdens de Zeskamp? Vorm een team van 6 personen en schrijf je in via onze Instagram post (via de link) of op de dag zelf, voor 12:00, bij de bar in de voetbal kantine.

Zorg dat je op tijd bent!

We hebben twee categorieën: tot de middelbare school en vanaf de middelbare school. Om 14:00 begint de Zeskamp en moeten alle teams zich buiten verzamelen! De groep die de meeste punten behaald, wint een cadeaubon van ´T Hoekie.

14:00 – 16:30 uur  –  Bingo (alle leeftijden)
Andersonzaal Tienvoet
De bingo mag ook dit jaar niet in het programma ontbreken. Jong en oud zijn van harte welkom om 4 rondes bingo te spelen. De bingoboekjes zijn in de Andersonzaal van de Tienvoet te verkrijgen en kosten €7,50 voor 4 rondes. Het is mogelijk om een extra boekje te kopen voor €2,50.

16:30 – 17:30 uur  –  Muziekbingo (alle leeftijden)
Voetbalkantine

Koningsdag sluiten we feestelijk af met de muziekbingo. Kom, zing, dans en streep met ons mee! De bingokaarten zijn gratis te verkrijgen aan de bar.