Het is voor ons ongelofelijk spannend geweest de afgelopen weken. We hebben namelijk meerdere malen gebrainstormd hoe we in ieder geval de lichtjesoptocht toch Corona-proof door konden laten gaan. En goed nieuws, het is ons gelukt! Om dit te kunnen organiseren hebben we wel maatregelen moeten nemen en is er maar beperkt plek. Ons doel is om, binnen de huidige maatregelen, toch een leuk evenement neer te kunnen zetten. Dit kan uiteraard alleen met jullie hulp, dus lees snel verder voor meer informatie.

Zaterdag 24 oktober organiseert Oranjevereninging Nederland en Oranje een corona-proof lichtjesoptocht. Dit gaan we doen met een verlichte autotocht en een drive-in vuurwerkshow. Om dit te mogen organiseren zijn wij gebonden aan maatregelen om uw en onze eigen veiligheid te kunnen waarborgen. Alleen met uw hulp en begrip kunnen we dit evenement mogelijk maken. Het is daarom helaas dit jaar niet mogelijk om te voet deel te nemen en/of het vuurwerk op de parkeerplaats te bewonderen.

Aan de verlichte autotocht en drive-in vuurwerkshow kan alleen worden deelgenomen met een bevestigde inschrijving. Deze ontvang u, met extra informatie over het evenement, van het bestuur als u zich via het formulier heeft aangemeld.

Per huisadres kunt u 1 auto aanmelden. Wij vragen u ook om alleen met uw eigen huishouden in de auto plaats te nemen bij deelname aan het evenement. Aangezien we beperkt zijn in het aantal plekken, kunnen er 90 huishoudens deelnemen.

Deelname is gratis en alleen mogelijk via inschrijving. Dit gaat echter wel in een vooraf bepaalde volgorde:

  1. Leden van Oranjevereniging Nederland en Oranje hebben een privilege, zij mogen zich als eerst inschrijven. Wist u dat u via onze contactpagina ook lid kunt worden van Oranjevereniging Nederland en Oranje, waardoor u direct gebruik kunt maken van dit voordeel.
  2. Vanaf 20 oktober gaat de inschrijving open voor alle andere inwoners van Heinenoord.
  3. Indien er op 22 oktober nog plaatsen te vergeven zijn, mogen ook deelnemers uit andere dorpen zich inschrijven.

Aanvang is om 19:00 (u ontvangt de locatie in de bevestiging van uw deelname per mail) en naar verwachting is om 21:30 de vuurwerkshow afgelopen. Voor vragen kunt u contact opnemen, door hier te klikken. Opgeven kan door op de onderstaande afbeelding te klikken.