Woensdag 26 april – Nacht van Oranje

18:30 – 20:00 – Mini editie
Jongerencentrum Joeno

Voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar organiseren we een speciale kinderdisco. Naast dat er super toffe muziek gedraaid gaat worden, zijn er ook verschillende spelletjes. Je mag gratis naar binnen. Vergeet niet wat geld mee te nemen voor een drankje en wat lekkers.

20:00 – 00:30 uur – Maxi editie
Voetbalkantine

DJ Edward Daroc gaat na Heinenoord Live zijn debuut maken tijdens de ‘Nacht van Oranje’. De voetbalkantine wordt omgetoverd tot de Oranjekroeg van Heinenoord. Entree is gratis.

Donderdag 27 april – Koningsdag

10:00 – Aubade
Entree voetbal

10:15 – 11:30 uur – Oranje Brunch
Voetbalkantine

Na het feest van de vorige avond, is het heerlijk om rustig op te kunnen starten. Dit doen we dit jaar met een heerlijke Oranje Brunch. De kosten voor de brunch zijn € 7,50 per persoon. Kaartjes kunnen van 11 april tot en met 24 april gekocht worden bij SPAR Heinenoord.

11:00 – 12:30 uur – Mini kermis
Entree voetbal / Andersonzaal Tienvoet

Voor de kleintjes van Heinenoord is er een gratis mini kermis. Hier kunnen ze diverse spelletjes doen, zoals blikgooien en eendjes vissen. Bij mooi weer voor de voetbalkantine, maar bij slecht weer verplaatsen we het naar de Andersonzaal in de Tievoet.

11:00 – 15:00 uur – Kleedjesmarkt & kofferbakverkoop
Parkeerplaats Joeno

Terug van weggeweest is de kleedjesmarkt met daarbij dit jaar een exclusieve kofferbakverkoop. Op de parkeerplaatsen rondom jongerencentrum Joeno kunt u spullen verkopen en/of kopen.
Let op: ruim zelf de overgebleven spullen op, parkeer NIET op de vrachtwagenparkeerplaats en verkoop van eten en/of drinken is NIET toegestaan.

14:00 – 17:00 uur – Meerkamp
Trainingsveld voetbal

Ga jij de strijd aan tijdens de meerkamp? Vorm een team en schrijf je in (vanaf 10:00) bij de bar in de voetbalkantine. Inschrijven kan tot 13:00, dus zorg dat je op tijd bent! We hebben twee categorieën: tot de middelbare school en vanaf de middelbare school.
Om 14:00 uur begint de zeskamp en moeten alle teams zich buiten verzamelen!
De groep die de meeste punten heeft behaald krijgt een prijsje.

14:00 – 16:30 uur – Bingo (alle leeftijden)
Andersonzaal Tienvoet

De bingo mag ook dit jaar niet in het programma ontbreken. Jong en oud zijn van harte welkom 4 rondes bingo te spelen. De bingoboekjes zijn in de voetbalkantine verkrijgbaar en kosten
€ 7,50 voor 4 rondes. Het is mogelijk om een extra boekje te kopen voor € 2,50.

16:00 – 17:00 uur – Ik hou van Heinenoord
Voetbalkantine

Terug van weggeweest is het ‘Ik hou van Heinenoord’ spel. Vorm een team en doe mee aan de strijd. Kennis, vaardigheden, snelheid, alles kan van pas komen in dit spel. Inschrijven kan vanaf 10:00 aan de bar in de voetbalkantine. Voor elk team dat deelneemt hebben wij iets lekkers, om het spel nog leuker te maken. Het winnende team ontvangt een meter fris/bier/wijn (geen alcohol onder de 18 jaar).

De hele dag door – Rad van avontuur
Voetbalkantine

Natuurlijk draaien we de hele dag door aan ons Rad van Avontuur. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. Dus koop gerust een lootje als je één van onze loten verkopers voorbij ziet komen.