Vorig jaar hebben we de eerste editie georganiseerd van de Heinenoordse Tent Quiz. Teams kregen een werkboek met diverse puzzels, raadsels, opdrachten en hersenkrakers. Dit idee is voort gekomen uit de Piershilse Huiskamer Quiz. Aangezien we nu allemaal aan huis gekluisterd zijn, de perfecte situatie voor de Huiskamer Quiz!

We zijn nog bezig met andere Oranjeverenigingen uit de Hoeksche Waard of het mogelijk is om de Hoeksche Waardse Huiskamer Quiz te realiseren. Ongeacht of dit gaat lukken, is de editie al in de maak. Kortom de naam is nog niet zeker (Heinenoordse of Hoeksche Waardse Huiskamer Quiz), maar dat hij er komt is zeker! Op maandag 27 april gaan we de Huiskamer Quiz doen! Zorg wel dat als je mee wilt doen, dat je dit aangeeft VOOR woensdag 22 april 2020 (ivm de drukker)

Instructies Huiskamer Quiz:

Vorm een team met uw gezin, huisgenoot, buren, etc. Denk hierbij aan het advies van 1,5 meter afstand. Het werkboek bestaat namelijk uit losse pagina’s en kan dus verdeeld worden. Uiteraard kunt u ook de kennis gebruiken van anderen, via beeldbellen, social media, WhatsApp of gewoon telefonisch.

Op Koningsdag valt het werkboek bij u door de brievenbus. De kaft bevat een eindtijd waarop het boek ingeleverd moet zijn. (Afhankelijk van de maatregelen volgt het adres nog waar u deze in kunt leveren.

Ter voorbereiding op jullie tactiek:

  • Spelleiding wij zijn te bereiken via mail en WhatsApp. Voor vragen kunnen jullie daar terecht;
  • Verdeel de taken binnen je team. Uiteraard is het aan jullie om dit wel of niet te doen. Speltip 1: spreidt uw kansen;
  • Hulplijnen, Google, encyclopedieën, etc. zijn toegestaan om de opdrachten te voltooien. Echter is het bij sommige opdrachten verstandig om goed na te denken of andere te raadplegen;
  • Waag eens een gokje. Soms is het kennis die niet geschreven is, dus durf een gokje te wagen. Speltip 2: niet geschoten is altijd mis;
  • De categorieën staan op kleur. Aan de kleur van de titel is te zien wat voor vraag het is en wat je kan verwachten;
  • Houdt het netjes en wees voorzichtig! De huidige maatregelen zijn niet voor niets, dus wees voorzichtig en denk aan elkaar. Daarnaast houden wij ook van netjes, dus zorg dat je het werkboek netjes op juiste paginavolgorde inlevert;
  • Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Oranjevereniging Nederland en Oranje is niet aansprakelijk voor ongevallen c.q. schade tijdens het evenement.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 21 april 2020 en is heel makkelijk, namelijk:
Ga naar onze CONTACT pagina en kies voor ‘Huiskamer Quiz’ (of mail de onderstaande gegevens naar nederlandenoranje@gmail.com. Vul uw gegevens in vermeld in het bericht:
1. De teamnaam
2. De deelnemers van het team
3. Het adres waar het werkboek afgegeven mag worden. (Let op: aanmelding via Oranjevereniging Nederland en Oranje is alleen voor deelnemers uit Heinenoord, inclusief Goidschalxoord en Blaaksedijk. Woont u in een ander dorp, informeer dan bij uw eigen Oranjevereniging hoe u kunt aanmelden/deelnemen)

Nog vragen, laat het ons dan weten via het contactformulier.