Heinenoord Live extra info
13 september

Heinenoord Live extra info

DJ Edward Daroc

Dit jaar zal DJ Edward Daroc uit Heinenoord de pauzes tussen de bands in gaan vullen. Deze allround DJ heeft al ruim 25 jaar ervaring en draait onder andere hits uit de 80’s/90’s, Adres-Ski, Rock, Lating, Club House, Dance, Moombah en Nederlandstalig. Dat beloofd weer een daverend succes te worden!

Hapje en een drankje

Zoals jullie van ons gewend zijn, wordt er ook gedacht aan een hapje en een drankje. Aan de bar kunt u doormiddel van munten drankjes bestellen. De munten zijn te koop middels contant geld of pin. Let op: ben je onder de 25 jaar en wil je alcohol bestellen? Dan moet je bij de muntverkoop even je ID-kaart laten zien en ontvang je een mooi 18+ bandje.

Restaurant ’t Land van Wale verzorgd weer een heerlijke maaltijd of lekkere vette snack voor tussendoor. Gedurende het festival kan je hier terecht om weer even energie binnen te krijgen na al dat gedans. De maaltijden kunnen contant en per pin betaald worden.

WC’s

De mensen die afgelopen Koningsdag op het festivalterrein zijn geweest, hebben waarschijnlijk al wel kennis gemaakt met de nieuwe WC wagen. Dit is zo goed bevallen dat we hem ook voor Heinenoord Live in gaan zetten. U hoeft dus niet meer naar huis om even te genieten van het WC momentje, maar kan dit gewoon op het festival terrein doen. Daarna even heerlijk de handjes wassen met water en door….