Met de zesde editie Heinenoord Live op de agenda, kijken we terug op een een vijftal geslaagde evenementen. Vorig jaar was het 5-jarig jubileum en hadden we het plan opgevat om groter uit te pakken dan de voorgaande jaren. Hier op terug kijkend kunnen we concluderen dat dat wel gelukt is en dat de Heinenoord Live-jubileumeditie een succes was.

Toch komt dit succes niet uit de lucht vallen daar moeten wel wat voor doen. We merken dat de bezoekers van het evenement vaak niet door hebben wat er allemaal bij komt kijken om Heinenoord Live te organiseren. Daarom willen we even van de gelegenheid gebruikmaken om u inzicht te geven in hoe het evenement tot stand komt.

Zoals jullie wel gemerkt hebben, stonden er borig jaarr twee tenten in plaats van één, gelukkig heeft Herwin Schouwink ons daarmee geholpen en hadden we naast de feesttent ook een chill-tent met inrichting. Daarnaast konden we ook weer op Jim Vodegel rekenen die een koelcontainer regelde en deze is door Euser Transport op zijn plaats gezet. Bijna als vanzelfsprekend regelde Peter Terlouw weer de aggregaat, toch niet geheel onbelangrijk voor het evenement.

De afspraak met ‘t Land van Wale was ook snel gemaakt. Jeroen van der Sluis regelde ook het eten voor de vrijwilligers. Marco van Es sponsorde voor de derde keer op rij het podium en heeft ook voor het grote achterdoek gezorgd. Omdat we tijdens het jubileumjaar het geluid optimaal wilde hebben, heeft Aart Groenendijk de organisatie hiervan op zich genomen en konden we niet klagen over dat we niet hoorbaar waren.

Laten we de bands ook niet vergeten, zij komen op een paar consumptiebonnen na vrijwillig en kosteloos spelen. Charlene Biesheuvel en Jan Pott zijn het aanspreekpunt voor de bands en samen met Theo Vet regelen ze line-up. InBev sponsorde de bar en de drinkbekers. Andre v/d Berg is als medeorganisator all round inzetbaar en weet hoe we de juiste hekken en het afzetmateriaal kunnen lospeuteren bij de gemeente. Achter de schermen wordt er door Henk Luijendijk en Peter Neuteboom hard gewerkt om de vergunningen en sponsoren weer mee te krijgen.

Maar laten we ook de 25 vrijwilligers niet vergeten, zij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verliep op de dag zelf. Natuurlijk vergeten we in dit stukje wel iemand te noemen; dus bij dezen aan iedereen die zijn steentje bijdraagt aan Heinenoord Live: BEDANKT en ga zo door!

Voor de bezoekers van Heinenoord Live: jullie zijn het beste publiek dat wij ons kunnen wensen.

Tot 21 september 2019, zelfde tijd, zelfde plaats.