Programma Koningsdag 2018

08.15 uur: Verzamelen CIRCUS PARADE
Verzamelen bij sporthal ’De Tienvoet’ voor de CIRCUS PARADE

08.30 – 09.00 uur: CIRCUS PARADE
Deelnemersnummertjes zijn bij de ingang van ’De Tienvoet’ te verkrijgen. Onder muzikale begeleiding vertrekken we om 08.30 uur vanaf sporthal ’De Tienvoet’.

09.00 – 09.30 uur: AUBADE 
Aansluitend op de CIRCUSPARADE vindt de aubade plaats bij de Korenschoof in aanwezigheid van afgevaardigden van gemeente Binnenmaas. Klik hier voor de liedjes. Na de aubade zal de prijsuitreiking voor de mooiste praalwagen plaatsvinden. (Bij slecht weer in ‘De Tienvoet’.)

09.45 – 10.45 uur: VERJAARDAG CLOWN JOPIE en TANTE ANGELIQUE 
Dit jaar is Clown Jopie 25 jaar bij Oranjevereniging “Nederland en Oranje”, dat moet natuurlijk gevierd worden! Alle kinderen tot 13 jaar zijn van harte uitgenodigd om samen met ons zijn verjaardag te komen vieren.

11.00 – 13.00 uur: CREAPLEIN EN KINDERSPELLETJES voor kinderen t/m 8 jaar in ’De Tienvoet’. Ook hier staat het thema ’CIRCUS’ centraal. De kinderen kunnen spelletjes doen, knutselen, tekenen, plakken, schilderen!!! Natuurlijk is er ook een schmink- stand. Deelname aan het creaplein kost € 3,00.

11.00 – 13.00 uur: VRIJMARKT voor alle leeftijden op de daarvoor afgezette plek op het trainingsveld van SV Heinenoord. (Bij slecht weer in ‘De Tienvoet’.)

12.20 uur: Doortocht konvooi van de ’HOEKSCHE WAARDSE TRUCKERS’ met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten door onze gemeente via de Goidschalxoordsedijk, de Dorpsstraat en de Blaaksedijk.

13.00 – 15.00 uur: KIDS CIRCUS GAMES voor kinderen van 8 t/m 15 jaar op het trainingsveld van SV Heinenoord. We hebben weer spectaculaire spellen die passen bij het thema! Vorm een team van zes personen en geef je op via nederlandenoranje@gmail.com of op de dag zelf bij onze kraam!!! Deelname is gratis.

15.00 – 18.00 uur: BINGO voor alle leeftijden in ’De Tienvoet’. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Deelname aan de bingo (vijf spellen) is gratis voor leden (op vertoon van lidmaatschapskaartje en inclusief één drankje) en kost € 12,00 voor niet-leden (vijf spellen, exclusief drankje). Een gelijktijdig aangeschaft tweede boekje kost € 6,00.

Tijdens en na de bingo kunt u genieten van een optreden van ‘De Eilanders’. Het koor bestaat uit circa 60 mannen en vrouwen uit de Hoeksche Waard, die plezier beleven aan het zingen van het Hollandse lied, aangevuld met anderstalige muziek uit de 70 en 80’er jaren. Iedereen is welkom! Op veler verzoek draaien wij ook tijdens de bingo aan het Rad van Fortuin.

***************************************

19.00 uur: HEINENOORD’S GOT TALENT en PLAYBACKSHOW alle leeftijden in ’De Tienvoet’.
Je mag je talent laten zien (zingen, dansen, muziek maken, …), maar je mag ook playbacken. Wees origineel en maak je eigen choreografie, verzin een stand-up comedy act of speel je favoriete filmscène na. Vanwege de het thema circus en de verjaardag van Clown Jopie hebben we ook een speciale prijs voor de beste circusact van de avond!

19.00 uur: ESCAPE ROOM ‘CREAPY CIRCUS’ voor iedereen vanaf 14 jaar organiseren we een escape room ‘Creapy Circus’. Maak een team van minimaal 4 en maximaal 8 personen om zo snel mogelijk uit de ruimte te ontsnappen. Er is beperkt ruimte voor teams, dus geef je vooraf op via het formulier dat HIER te vinden is. Verzamelen is bij de bar in ‘De Tienvoet’ waarna de groepen op tijd richting de Escape Room worden gestuurd. Vooraf ontvangt elk team via het doorgegeven mobiele nummer hun verzameltijd. Indien er nog plek is dan kan je ook je team aanmelden op de dag zelf bij de kraam van de Oranjevereniging.